Beschrijving Gebruiks aanwijzing: Je hebt nodig: 1/2 kopje water, 2 eieren. 1. Voorbereiding - Plaats de inhoud van de zak in een middelgrote kom, voeg het water (1/2 kop) en 2 eieren toe. 2. Mengen - Meng goed tot alle vloeistof is opgenomen door het deeg. Blijf het deeg werken totdat het glad en homogeen wordt. 3. Modelleren - Maak kleine balletjes en plaats ze in een bakje met wat ruimte ertussen zodat ze niet aan elkaar blijven kleven als ze groeien. 4. Koken - Plaats de bak ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden celsius) of tot ze een gouden kleur hebben. Belangrijk: als u het deeg langer bewerkt, zal het brood beter groeien; Als u wilt, kunt u een planetaire mixer gebruiken. Leg het deeg erin en begin met de laagste snelheid. Verhoog de snelheid terwijl de vloeistof wordt opgenomen. De totale mengtijd moet ongeveer 4 minuten zijn; Dit product kan niet in een magnetron worden gebakken. Ingrediënten: Tapioca zetmeel, gehydrogeneerde sojaolie, melkpoeder, natuurlijke kaas smaakstof, geraspte kaas (melk) Allergie informatie: Bevat soja, melk. |